Guns N’ Roses


Grafik og lyd

Guns N' Roses slot fra NetENt er bygget 100 % op over bandet. Stemningen, farverne, musikken, filmklippene.... det hele spiller MAX. Teknisk fungerer alt som det skal. Enhver der er Guns N' Roses fan, og enhver der ikke er det, vil bare komme til at nyde hele spillets gennemførte udtryk. Prøv spillet med en Rød25 bonuskode.

Hvis du ikke skulle kunne lide musikken.... mod al forventning.... så kan du slå den fra. Men der er lige en helt særlig finesse ved dette spil. Du kan slev vælge dit soundtrack. Det betyder, at du kan vælge de sange ud du gerne vil høre mens du spiller. Det er en helt og aldeles ny måde at tænke lyd på Slot maskiner, som vi kan håbe bliver fremtiden. For det er da bare helt genialt.  Du kan vælge mellem forskellige Guns N' Roses hits : welcome to the Jungle, November Rain, Paradise City, Sweet Child Of Mine og Chinese Democracy

Om spillet

De har produceret et legendarisk spil, bygget op over et fantastisk tema. Før vi begiver os ind i spillet skal der lige lidt viden til : Lidt fakta om bandet Guns N' Roses. Bandet blev dannet i 1985 i Los Angeles.

Bandet bestod af forsangeren Axl Rose, bassisten Duff McKagan, lead guitaristen Slash, rytmeguitaristen Izzi Stradlin og trommeslager Steven Adler.

Der gik faktisk hele 2 år før deres første plade kom på markedet. Debutalbummet hed Appetite for Destruction. ( det har selvfølgelig en stor og betydningsfuld plads i spillet )

Albummet strøg ind som nummer 1 på hitlisterne lynhurtigt.

Det var faktisk kun starten på deres succes. De producerede ikke mindre end 6 albums der gik ind som nummer 1. De fik 16 top 10 singler, og har solgt over 100 millioner albums.

Det er et helt imponerende pladesalg, og slår fast, at Guns N' Roses er et helt unikt band, der har bevist deres værd mange gange. Det er nok også derfor de har fans spredt ud over hele verden, der hylder deres musik.

Spillet

Guns N' Roses er bygget op med 5 hjul, 3 rækker og 20 linjer. Symbolerne på hjulene er bandmedlemmer, albumcovers, logoer etc. og de sædvanlige J, D , K og A. Der vil også komme små videoklip.  Du vil både kunne møde Wild symboler, multipliers eller gange-features og mærkelige gratis spin spil. Der ud over er der også et Multi gevinst bonus hjul, som enten kan give dig mønter eller muligheder for at vinde mere.

Symboler

Wild symbolet er Guns N´Roses logoet. Ligegyldigt hvor på hjulet dette Wild symbol kommer frem, vil det udvide sig (expand) og fylde hele hjulet.

Appetite for Destruction Wild symbolet er Kranier med hår. Det udvider sig også, Men de udvider sig til et kors på tværs af flere hjul. Hvis du får andre Wild symboler mens du har Appetite for Destruction Wild, kan du vinde store summer.

Pladecoveret med Bonus skrevet på, starter et bonusspil. Mere om det i bonusafdelingen.

Bonusspil i hovedspillet

Der er 3 bonus features. Først er der Legend Spin. Her får du 3 spin med 1 eller 2 staked wild hjul. I det første spin får du 1 eller 2 staked Wild hjul. I det første spin vil hjul 3 blive et staked wild hjul. I det andet spind vil hjulene 1 og 5 blive staked wild hjul. Og i det tredje spin vil hjulene 2 og 4 blive staked wild hjul.

Solo Multiplier feature. Her vil en linje med gevinst blive udvalgt helt tilfældigt, og din gevinst vil blive ganget mellem 4 og 10 gange. Dog bliver denne feature kun startet hvis du har mindst 3 end symboler på en linje.

Mere Bonus. Hvis du får 3 pladecovere med Bonus på, på hjul 1 , 3 og 5, starter du et bonusspil. Du vil se et pladespiller med en plade lagt på, som kører rundt, og vælger en af tre forskellige features:

  1. Coin Win. Her kan du vinde fra 10 til 30 gange din indsats.
  2. Encore Free Spins. Her får du 10 gratis spin. Der ud over vil et af bandmedlemmerne komme frem som et fastklistret Wild på hjul 2,3 eller 4. Du har ikke mulighed for at vinde flere gratis spin i denne feature.
  3. Crowd-Pleaser Bonus. Dette spil har 3 trin. Du skal vælge mellem forskellige instrumenter, som gemmer på forskellige bonusser. Der e både mønter og gratis spin på højkant. Alt efter hvor store summer du finder, kommer du videre til de næste af de tre spil I denne feature.

Konklusion

Guns N' Roses slot maskine fra NetENt er helt klart flot og gennemført. Der er mange forskellige spil indlagt, og der er fine muligheder for at vinde. Grafikken kører som den skal. Musikken kan vælges, og vælges til og fra, Alt er super fint. Så grib din guitar, find din indre musiker frem og spil en lille melodi på NetENt´s Guns N' Roses Video Slot.

 

14 Nov 2017