Forrest of Wonders slot

Forrest of Wonders


Forrest of Wonders video slot

Velkommen ind i en forunderlig eventyrverden. Alice inviterer dig indenfor i sin helt egen skov med hattemageren, kaninen, spillekortene og alle de andre figurer fra eventyrland. 

Alice i eventyrland er skrevet i 1865 af Lewis Carroll. Han fortalte historien til tre små piger han kendte, og Alice var den midterste af de tre. Prøv spillet her.

På dansk hed bogen først Marie i vidunderland, og senere Alice i undreland. Til sidst endte den med den titel vi kender i dag, nemlig Alice i eventyrland. 

Forrest of Wonders

Spillets opbygning

Forrest of Wonders video slot har 5 hjul, tre rækker og 25 linjer. 

Wild symbolet er Muldvarpen, og det kan erstatte alle andre symboler i forsøget på at få vinderkombinationer på dine linjer. 

Til forskel fra mange andre Slot spil ganger Wild symbolet IKKE din gevinst op.

Scatter symbolet er den hvide kanin. Scatter symbolet giver ikke nogen bonus, men du får gratis spin. 

De gratis spin bliver genereret hvis du får 3 eller flere hvide kaniner. 

Her er en lille særlig detalje. Det skal nu afgøres hvor mange gratis spin du skal have. Det bliver det ved at du klikker på et selvvalgt "Hvid kanin-symbol" der kommer et tal frem, der viser dig hvor mange gratis spin du får. 

Du kan godt generere flere gratis spin i denne runde, hvis du skulle være så heldig. 

Skovsvampene er bonus symbolet. 

Bonusspil

Bonusspillet i Forrest of wonders bliver startet hvis du får 3 eller flere svampe bonus symboler. Dog skal det siges, at du kun kan få bonusspillet startet, hvis dine svampe er på aktive linjer. Så jo flere linjer du spiller på, jo bedre chancer er der for at få bonusspil. 

Nu ser du en lille lysning i skovebunden. Her vokser 12 forskellige svampe. Du skal vælge 3, som giver dig en bonusudbetaling der bliver afsløret når svampene forstøver. 

Hvis du ikke er tilfreds med din gevinst, kan du smide den ud, og vælge 3 nye. Måske er de mere værd, måske er de ikke. Når der kun er 3 svampe tilbage, er det det endelige resultat, og den gevinst du må være tilfreds med. 

Her efter vender du tilbage til hovedspillet.

Indsatser og gevinster / jackpots

Du kan sætte dine mønter til at koster fra 0,01 til 5,00.  

Du kan vælge at spille på mellem 1 og 25 linjer pr. spin, og du kan spille mellem 1 og 10 mønter pr linje. 

Det vil sige, at din indsats pr. spin kan koste mellem 0,01 og op til et maks på 1250. 

Progressiv Jackpot

Forrest of wonders har Playtech's Dollar Ball symbol. For at spille på det, skal du klikke 

På 'Enable' knappen øverst i højre hjørne. 

Det er et lotteri-spil. Du skal vælge 5 tal ud af 49 mulige.  Der drejes et hjul, hvor der ved hvert spin, vælges at tal. Hvis du skulle være så heldig at få 4 tal rigtige, vinder du 1% af hele pulje. Hvis du får alle 5 rigtigt, vinder du hele jackpotpuljen.  

Det koster lidt ekstra at spille på den progressive Jackpot på Dollar Ball. 

Konklusion

Playtech's Forrest of Wonders er et fint og underholdende slot spil. Grafikken er god, og symboler og bonusspil bliver pænt indenfor spillets Alice i eventyrland tema. 

18 Nov 2017